2. srpna 2021

Po dětech – napsala Barbora Ponešová

Maso už mám, pečivo taky, obaly na sešity jsem sehnala a teď ještě reklamovat Mírovy brýle. Teda, snad to stihnu, než budu muset pro kluky na fotbal.
Haló, fešáku, já jsem tady a nemám celej den, než se ta nádhera přede mnou rozhodne. Ty jo, mladá kočka a von je z ní úplně hotovej. Jak se před ní natřásá! A ženská po čtyřicítce je pro něj neviditelná. Ježíš, kolik si těch okulárů bude ještě zkoušet? Vždyť takový slečince sluší úplně všechno a každej jí stejně bude koukat na zadek, a ne na obroučky.
Hmm, ale postavičku má teda luxusní. To se jí nosí tričínka nad pupík. Jó holka, ale počkej po dětech. Klára říkala, že se břicho během šestinedělí samo stáhne, ale houbelec. Po dvojčatech už ženskou zachrání akorát elasťáky a oversize mikiny, jako mám zrovna já. Klára mi ještě radila nějakou tu… cukr free dietu. Že prý jdou kila dolů, ale já, když si ráno nedám pořádný černý kafe a kus nutely, co tajně užírám dětem, tak se neprobudím. A taky prý Klára četla, že se hodně hubne sexem. No ale tahle rada je úplně mimo, vždyť jsme to s Mírou naposled dělali loni na dovolený v Tatrách. Tak ale víš co, vono ve dva plus KK v paneláku člověk moc soukromí neužije.
Chjo...Je půl čtvrtý.


Zadání:
Postava jde reklamovat brýle. Napište monolog – hovoří jen postava zákazníka (prodavače neslyšíme). Během hovoru se o naší postavě musíme dozvědět:
1/Co má na sobě
2/Kolik je jí let
3/Jaký je její nejlepší kamarád (ka)
4/Kdy měla první či poslední sex
5/Co ráno snídala
6/Kde bydlí