8. listopadu 2018

Telefonát - napsala Michaela Procházková

Bože, jak dlouho to bude vyzvánět!? To by člověk stihl kafe ke snídani! 
No konečně, prosím Vás, já jsem otevřela dveře do baráku a tady leží chlap!! Cože? Žije?? No asi ne, nedejchá? Kde bydlí? Jak to mám vědět? Jo já kde bydlím?! Voříškova 82
Jak já mám vědět koho máte poslat? Rychlou nebo pohřebáky. Ne policii jsem nevolala, vždyť volám 112. Paní Vy mi to říkáte, jako bych si ho měla vzít do bytu a pouštět mu svoje oblíbený Stouny? Cože? Mám si sahnout do kapsy, co tam mám? Klíče..Ne, já mám doklady v kabelce.. Jo jemu mám sáhnout do kapsy. Maminka mi říkala, že dáma chlapovi do kapse nesahá… No dobře, sahám mu do kapsy a má tam , pane Bože, kondomy! Škoda, že je mrtvej…vypadá dobře… a já už neměla sex ani nepamatuju!
Dobře, dobře, počkám u něj! Ale honem! Já nevím, jestli to udejchám! Ať nás tu nenajdou ležet dva! Prosím Vás, ale pro mě tu rychlou, ne pohřebáky!



Zadání:
Vymyslete si svou postavu, která najde v bytě mrtvolu. Vtom zazvoní telefon a vaše postava zvedne sluchátko a během telefonického hovoru na sebe musí prozradit:
Co má v kapse, kde bydlí, co měla k snídani, co ji vštěpovali rodiče, jakou má nejoblíbenější píseň a kdy měla poslední sex.