8. listopadu 2018

Dny štíhlé linie v resortu Sv. Kateřina - napsal Michal Žižlavský

,,Tak kde jsi?"
,,Navigace mi hlásí 22 kilometrů."
,,Já už mám jen 18."
,,Tak to tam asi budeš dřív!"
,,Jak tě znám tak jo, Fittipaldi!"
,,No, dole je nějaký parkoviště, necháš tam auto a nahoru jezdí jejich kyvadlovka. Dej si tam cigáro a počkej na mě."

,,OK, ale šlápni na to! Když před tebou pojede traktor, zkus ho předjet."
,,Jasně!"
...
,,Tak já jsem tu, co ty?"
,,Žádnej traktor. Cigáro už nestihneš... Hele, vjíždím do Počátků. Nikde tě ale nevidím!"
,,Já tebe taky ne."
,,To není možný."
,,Co tam sakra máš, v tý navigaci?!"
,,No Počátky!"
,,Okres Pelhřimov?"
,,Ne, Havlíčkův Brod."
,,Aha, tak to je horší než ten traktor... Dej si tam Pelhřimov. Čekám tě nahoře..."