14. prosince 2021

Paní Eva reklamuje brýle - napsal Petr Polák

,,Dobrej, sim Vás, já tu ráno kupovala brejle a vypadlo z nich sklíčko, jo jo ta paní s tou koblihou, dostala jsem jí tady od nějakýho stánkaře, říkal, že bude líp, ale to teda není, snídaně dobrá, ale ty brejle. Jak se to stalo? Co je vám do toho? Jsme si to s manželem chtěli zpestřit, poprvý jsme se milovali na běžkařskym kurzu, tak mi brýle na běžky přišly jako dobrej nápad a v tom nejlepšim to vypadlo.

I muziku jsem nám k tomu pustila, dlouhá noc hrála celou ložnicí a vy nám to takhle zkazíte. Na naše 50. výročí od první pusy a vy nám to takhle zkazíte, Milan byl pěkně naštvanej, jsem mu musela dát pusu na uklidněnou, jinak by sem nalítl on sám a to byste fakt nechtěli. Jak jako jestli mam účtenkou? Jasně nosim jich po kapsách bambilion, ne mam tam jenom kapesník a svačinu. Tak vy mi to bez ní nemůžete zreklamovat, to jsem sem jezdila z Křemže zbytečně. Jen počkejte, to bude mít ještě dohru, jdu volat Milanovi.


Zadání:
Vymyslete si postavu, o které musíte vědět všechno. Vaše postava jde reklamovat brýle do optiky. Napište monolog – hovoří jen postava zákazníka (prodavače neslyšíme). Během hovoru musí na sebe během  prozradit:
Co ráno snídala, kde bydlí, co má v kapse, jaká je její nejoblíbenější píseň a kdy měla první či poslední sex.