18. října 2021

Reklamace rádia - napsal Tomáš Vejmelka

Dobrej den, mladej pane. Jdu reklamovat rádio. Spadlo mi při snídani do misky s těma kokrflejkama. A dost mě to teda naštvalo, protože Kája Gott zrovna zpíval To musím zvládnout sám! Nejlepší písnička na světě.
No, co se tváříte?! To vaše rádio mi úplně zkazilo den. Jak, to rádio za to snad nemůže? Může! Kdyby nebylo tak hladký, tak by mi nevyklouzlo z ruky a nespadlo by do toho mlíka.
Tak vezmete mi ho na tu reklamaci? No co, že je špinavý. Si myslíte, že mám čas to čistit?
Dobře, tak moment, já ho otřu, někde v kapse bych měla mít šnuptychl. Jak fuj? Byste chtěl, abych ho otřela vyšívaným kapesníčkem po prabábě? Prosim vás, přestaňte mě zdržovat, mám to domů do Bořetic ještě půl hodiny a mladej bude mít za chvilku hlad.
Cože? Slyšela jsem dobře? Jak krávo neukojená? Co si to dovoluješ, ty cucáku?! Tys ještě tahal kačera a já už jsem chodila s Tondou Čermákem trtkat do vinohradu! Tak teď jsi mě fakt dožral. Okamžitě mi zavolej šéfa!

Zboží reklamuje cholerická paní kolem šedesátky, která si myslí, že ví všechno nejlíp. Žije se synem a kocourem v domě se zahradou, věří konspiračním teoriím a volí Okamuru, protože nesnáší běžence, přestože nikdy žádného nepotkala.



Zadání:
Vymyslete si postavu. Vaše postava jde něco reklamovat a musí na sebe během reklamace prozradit:
Co má v kapse, jaká je její nejoblíbenější písnička, kdy měla první či poslední sex, co ráno snídala a kde bydlí.