14. září 2021

Aférka z baru - napsala Nikola Rusnáková

Probudím se a při pohledu vedle sebe jsem trochu překvapen. Večer se mi zdála jako sexy kost, ale teď už chápu, co chlapi v hospodě mysleli tím "po třech pivech, královna každá". 
Včera mě hned zaujala svými oblinami, když se smyslně vlnila kolem našeho stolu. Její uplé šaty obepínaly všechno to, co mám rád. No jo, byly to plná prsa a kulatý zadek, to, co bere asi všechny chlapy. Navíc byla veselá a její jiskrný smích oživil atmosféru celého baru. Čišela z ní hravá ženskost a v tu chvíli jsem byl lapen. 
Jenže teď ráno, bez půl promile v krvvi, vedle sebe ale vidím někoho jiného. Ženu, která má to nejlepší už asi pár let za sebou a bez těch hrozných stahovaček, co se válí támhle v koutě, jsou obliny trochu jinde, než jsem si včera večer myslel. 
Doufám, že brzo vypadne. A ve chvíli, kdy se chystám důležitě podívat na hodinky, na mě spustí: "Tak bude nějaká snídaně, nebo co jako?!" 
Leknu se a přestože umím uvařit leda čaj, jdu smažit vajíčka. Po očku na ní koukám a ona se naprosto v klidu rozvaluje v mojí posteli. Vlasy jí leží na polštáři a nohu vystrkuje z pod peřiny. Asi mi naznačuje, abych se za ní vrátil. 
"Ale to teda prr ,holčičko, já se na vařený nudli utáhnout nenechám," pomyslím si a radši se odporoučím do kuchyně. Ale stejně se ve mně drží myšlenka "vajíčka by snad měla dělat ona mě ne?" Po tom výkonu v noci! 
No nic, vezmu pánvičku, rozklepnu do ní dvě vejce, přičemž se mi žloutek rozteče a vytvoří srdíčko. Toho si teda nevšimu já, ale ta vlezlá ženská, která si to hned vykládá jako projev lásky.
"Máš nějaký plány na odpoledne?" ptá se mě ještě s plnou pusou a přitom si významně hraje s pramenem vlasů.
"No to mám, jdu s klukama na fotbal," řeknu důrazně a doufám, že si sbalí svých pět švestek a už o ní neuslyším. Překvapivě se jí ale při slově "fotbal" rozsvítí oči a prohlásí: "Hraješ obranu nebo útok? A fandíš Spartě nebo Slavii?"
Polknu a odpovídám: "Slavii."
Na to svojí ručkou s pěstěnými nehty sáhne do kabelky a vyloví z ní - a teď se podržte - permici! A hádejte kam! Jo, na Slavii!
Najednou se ve mně zvedne vlna emocí a zase v ní vidím tu přitažlivou babu, jako včera večer. "Půjdem spolu o víkendu na derby?" Ptám se a už v duchu si říkám, joo tak týhle ženský, tý vajíčka dělat budu!