14. ledna 2021

Dopis stvořiteli - napsal Martin Tomášek

Jan Sorokáč
Obracím se k tobě, můj stvořiteli, protože jen ty víš, co všechno ještě pro mě v tomto pozemském životě chystáš. Já už vážně nevím kudy kam. 
To, že jsi mě od prvních dnů, tady na zemi posadil na vozík, ok, ale proč jsi mě udělal úplně, totálně závislého na zdravých osobách.? Mám opravdu problém.
Ještě před pár lety, jsem chtěl mít práci, děti, ženu. Postupem času jsem se všeho vzdal. Dokonce jsem zjistil, že začínám nesnášet ženy, hlavně na seznamkách, buď se mnou nemluví vůbec, ani na pozdrav neodpoví. Když odpoví, tak se po chvíli dozvím, že mám smůlu. Ptáš se na důvod, žena jich má snad milion. Nebudu Tě tím vším zatěžovat o všem co se děje tady na zemi víš sám nejlíp. Ano mají právo na odmítnutí, ale nechápu, jak můžou někoho odmítnout, po pár řádcích na seznamce. Raději bych osobní Odmítnutí. No nic, už je to pryč.
Skutečné přátelé nemám, nebo se s nimi nemůžu vidět, kvůli covidu. 
Těm na sociální síti můžu psát do určité hodiny, což je pochopitelné z jejich pohledu - mají rodiny a chtějí se jim věnovat. Ale z mého pohledu je to na prd, protože špatné myšlenky, chodí večer, nebo v noci
Mrzí mě jediné: kvůli tomu, že nemám rodinu, musím přikyvovat a mlčet, protože mají pravdu, co se dá dělat.
Nevím, jestli je to tím covidem, ale čím dál víc si přeji zmizel do izolace kláštera, ale jelikož svoji vůli konáš, prostřednictvím pozemšťanů, tak uvidíme, co pro mě chystáš.