4. března 2021

REKLAMACE BRÝLÍ - NAPSALA BARBORA NOVÁKOVÁ

„Brej den paninko. No to jsem já, ten, co volal Franta Motyčka. Já jdu kvůli těm brýlím… lyžařským. Podívejte se takhle tady mi to blbne, to zapínání a mě to jakoby nepřijde úplně oukej. Takže bych chtěl nový nebo peníze na nový. Moc nekoukejte takhle se to dělá. Já je tady u vás koupil. Hned to blbne. Tak šup nový. Podívejte se… my tady s partou jezdíme každý rok přejezd přes Krkonoše. Od 18ti až do teď to už je 32 let. Já, můj nejlepší kámoš Láďa Houska, Pavel Novák a Fredy. Vohos si nechám ten co mám, tahle bunda mě hřeje a dokud mě hřeje tak je dobrá, ale ty nový brejle ty echt potřebuju.
Já je schválně nekupoval u nás v Budějc. Tam je ten obchod úplně na prd. Koupil jsem je tady u vás. Ještě mi tady radil ten cápek, co tu prodával a stejně jsou rozbitý. Hlavně si s tím pohněte. Chlapi na mě čekaj se snídaní. Budem mít výborný, ale výborný klobásky. Manželky nám je zabalili s sebou. Tak rychleji.Počkejte, jak se, tak na vás koukám. My se známe. No včera jsme se viděli. V tom klubu. Hah v tom… bordelu, ale tam jste říkala rychleji, rychleji vy.
Tak, co domluvíme se nějak?




Zadání: REKLAMACE BRÝLÍ
Vymyslete si postavu, o které musíte vědět všechno! Postava jde reklamovat brýle. Napište monolog – hovoří jen postava zákazníka (prodavače neslyšíme). Během hovoru se musíme dozvědět:
1/Co má na sobě
2/Kolik je jí let
3/Jaký je její nejlepší kamarád (ka)
4/Kdy měla první či poslední sex
5/Co ráno snídala
6/Kde bydlí