9. října 2021

Účastnice zájezdu - napsal Jan Styblík

Konečně jsme tady, ta cesta letadlem byla naprosto strašná, fakt dlouhá a byla to šílená otrava. Navíc jsem se vůbec nevyspala, jak ten dědek vedle mě pořád otravoval letušky.
Hlavně jsem zvědavá, jaká bude tentokrát skupinka.
Tak to tedy začíná dobře, jestli je tohle náš průvodce.
Na sobě tričko, oholenou hlavu a vypadá jak nějakej student. Ten toho určitě moc vědět nebude. Rozhodně ne tolik co já, to já znám skoro celou Asii, jak jsme byli s Milanem před pěti lety na tom dvanáctidenním zájezdě úplně po celý Číně.
Koho tu teda máme dál?
Jasně, tahle dvojice, tu si pamatuju ještě z Prahy, jak tam před odjezdem machrovali. Zřejmě nějaký zbohatlíci, bába má na sobě samý zlato, značkový hadry a ten její starej furt předvádí foťáky, má jich plnou brašnu a to pořádně obrovskou, ten nás určitě bude celou dobu zdržovat.
Ten průvodce se mi vážně vůbec nelíbí, tomu budu muset dát co nejdřív vědět, kdo to tady zná nejlíp.

No proboha, tenhle týpek k nám patří taky? Otrhaný kraťasy, mastný dlouhý vlasy, špinavou tašku přes rameno… Ještě že nemá igelitku, vypadá, jako by ho sebrali před nádražím a omylem strčili do letadla.
Tak tohle snad nemyslej vážně, to fakt patřej k sobě? Ta mladá holka s tím starým dědkem? No jasně, proto taky stojej stranou. Nebo si jako hrajou na něco lepšího? Vona má na sobě hadry jak do tělocvičny a ten její páprda musí mít to stejný.
S těma se radši vůbec bavit nebudu.
Stejně jako s tím somrákem tady.v Tohle je na každým zájezdě strašně důležitý, všechny si hned na začátku pěkně přečíst, ať vím, jak na ně.v A hlavně ať vědí oni, kdo jsem já, to jim snad bude hned jasný.v Ale ten průvodce mě fakt začíná štvát už teď, jak se pořád usmívá a tváří se, že všechno ví. Hlavně si musím ohlídat, aby pěkně plnil program.
No to je teda skupinka, to zase bude zájezd!!