30. prosince 2020

Dušanova reklamace - napsal Petr Jan Juračka

Ti říkám, že to pivo je nějaký hnusný. Vždyť já už chodím sem do Ryby dvacet let, možná dvacet pět, hele, a ještě nikdy to takhle hnusný nebylo. Vždycky říkám, nehas co tě nepálí, ale tohle mě teda docela naštvalo. 
Vytáhl jsem z kapsy poslední dvacku, dostanu takovejhle patok. Já teda vím, že to pivo stojí víc a že ti ode mě stačí dvacka, protože seš na mě hodnej a je ti mě nějak jako líto, že bydlím tady na záchodech na fakultě, chápu, že bych měl bejt vděčnej, že mě tady necháš se takhle levně nalejt. 
To já teda sem, to jó, aby sis nemyslel, ale to pivo, ti říkám, je fakt hnusný. 
Vlastně ještě jedenkrát takhle hnusný ale bylo, hele, sem si vzpomněl. To jsem ještě chodil s tou holkou, jak jsem ti ji přefiknul tady na záchodě, pamatuješ viď, si byl na mě tehdá pěkně nasranej, protože jsme ti během toho utrhli splachovadlo, no jo, sorry, to je dávno. 
Vona byla v prváku, holka z vesnice, velký voči, tak sem měl šanci. Sem jí vlastně sbalil na Tebe, viď, říkám, jakou máš oblíbenou písničku a vona, že Tam za vodou v rákosí. Ty vole, taková hovadina, Vondráčková, ty vole. Tak já na ní, že tam za vodou v rákosí, Dušan s kočkou klábosí a byla moje... "Fakt," říkám jí, že to je taky moje nejoblíbenější písnička a že ukecám barmana, aby to pustil do éteru. 
Tys mě nejdřív vodpálkoval, že takový sračky tady nehraješ, ale pak ti to přišlo vtipný a pustil si to tam z Youtube. No, a pak si mě nalil to hnusný pivo a já ti rozbil hajzl. Ty vole, no vidíš, tak od tý doby jsi takhle hnusný pivko teda fakt neměl, a to už je let. Ale ti říkám, já ho dopiju, to jo, protože Dušan pivo nikdy zvětrat nenechá, to si pamatuj. 
Ale druhý si teda nedám. No, vlastně už ani nemám za co.


Zadání:
Vymyslete si postavu. Vaše postava jde něco reklamovat a musí na sebe během reklamace prozradit:
Co má v kapse, jaké má životní motto, kdy měla první či poslední sex, co ráno snídala, jaká je její oblíbená písnička a kde bydlí.