17. července 2021

Přírodní je lepší – napsal Stanislav Kozubek

„Dobrý den, jsem tady správně? Jsem v Erotic City?
Výborně. Přes internet jsem u vás koupil tu vaši novinku – 3D brýle s virtuální realitou.
A chtěl bych je reklamovat, protože nefungují.
Bylo mi slibováno, že okusím novou dimenzi vlastního uspokojení. Ale jestli je tohle nová dimenze, tak já chci radši tu původní, přírodní…
Brýle mají špatné rozlišení, obraz se seká a nějak jsem se do toho nemohl dostat. Podívejte, zkoušel to i Petr – můj nejlepší kamarád – a se stejným výsledkem. Ty brýle prostě nejsou dobré.

Ne, ne, nechci vrátit peníze, stejně jsem na to měl 40% slevu – to byla ta vaše akce, že prý kolik je zákazníkovi let, tolik procent dostane slevu. Vybral bych něco jiného. A vzhledem k tomu, že jsem měl naposledy sex před deseti lety, tak co třeba nafukovací pannu? Máte?

Podívejte, já nevím. Nevím, proč mám takové problémy se seznamováním s ženami, že si to musím vynahrazovat nákupem erotických doplňků. Neumím je oslovit, hodně se stydím. Ale víte, co je zajímavé? Tady ten stud nemám, tady jsem v pohodě a s vámi se mi povídá fajn. A moc vám to sluší.

Jéé, děkuji, to myslíte vážně? No neřekl bych, že mi to sluší… A k tomu ten flek na košili, ten je od jogurtu od snídaně.
Víte co, tu nafukovací pannu tady zatím nechám a místo toho bych vás radši pozval na skleničku. V kolik tady končíte?
Výborně, v půl sedmé na kulaťáku, bydlím tam, tak tam znám několik super míst na posezení.


Zadání:
Postava jde reklamovat brýle. Napište monolog – hovoří jen postava zákazníka (prodavače neslyšíme). Během hovoru se o naší postavě musíme dozvědět:
1/Co má na sobě
2/Kolik je jí let
3/Jaký je její nejlepší kamarád (ka)
4/Kdy měla první či poslední sex
5/Co ráno snídala
6/Kde bydlí