25. června 2014

Jana a Niky - napsala Monika Obojková

Foto: pixabay.com
Nazdar, tak jaký to bylo včera s Janou? Docela ti to závidim. Má fakt pěknou prdel. Je to dračice, co?
No, nevim, co bych ti na to řek. Vlastně není moc co vyprávět.

Jako jak není co vyprávět? Snad jste to dělali, ne? Bavil jsem se s Karolínou. Říkala, že včera přišla Janča bez podprdy. A Ota tvrdil, že jí našel na zemi v našem pokoji, prej pěkně voněla. Takže to nezakecáš.

No jo. Ale to je tak všechno.

Počkej, Deny, snad jsme kámoši, ne? A když už jsi to dělal poprvý s takovou kočkou, tak mi vo tom musíš povyprávět. Už mi dochází inspirace, je třeba doplnit šťávu. Bylo něco nebo ne?

No, takovej semišuk.

Cože?
Prostě nic moc. Byla u mě celej večer. Jo, dík, že jste mi nechali volnej pokoj. Fakt by mě nenapadlo, že to poprvý bude zrovna na lyžáku. Ještě ke všemu poslední večer. Ale nebylo to zas tak žhavý. Moc toho vypila. Kromě toho byla dřevo. Vlastně to bolelo.

To si děláš srandu! Jako jak bolelo?

Dělala mě hrozně zubama, měl jsem ho pak poškrábanýho. A při líbání kousala do rtu, tak jsem se s ní radši moc nelíbal. Krom toho pořád nechtěla jít na věc a zdržovala to. Prostě pěkný tělo, ale moc toho s nim neuměla. Čekal jsem víc. Říkal jsem, že není co vyprávět.

*******

Ahoj Niky. Prosimtě, potřebuju nutně poradit. Před chvílí jsme přijeli z toho lyžáku. Nevolám moc pozdě?

Jasně že ne, Jani. Povídej. Jen chvíli vydrž, zavřu se do koupelny. Tak co se děje, jsem zvědavá! Je mi fakt líto, že jsem s váma nejela, muselo to bejt skvělý!

No, to moc né. Víš, jak jsi tenkrát měla ten Postinor... Potřebuju pomoct. Nepamatuješ si, kolik to stálo? Mámě o peníze říct nemůžu, tak si půjčim od babičky. Ta se na nic neptá. A myslíš, že to stačí zejtra ráno? Dneska se nikam nedostanu. Navíc je víkend.

Stálo to něco kolem šestiset sedmiset, musíš se zeptat v tý lékárně. Myslím, že jsou na trhu dva přípravky, ale radši bych šla do Postinoru, to funguje fakt spolehlivě. Stačí do tří dnů, tak v pohodě. Ale běž pro to radši hned ráno. Čím dřív, tím líp. Až to spolkneš, tak mi zavolej. Mně po tom bylo docela blbě. Je potřeba, aby tě někdo hlídal. Ty hormony jsou pro tělo záhul. Asi ti nic nebude, ale stejně...

Jasně, děkuju. Jsi prostě zlato. Nemám to komu říct. Zase jsi mě zachránila. Zejtra tam zajdu a slibuju, že zavolám. Aspoň, že je sobota. Nemusim do školy a doma to v nejhorším vyležim. Nezlob, se, všechno ti povim ve škole. Máma má uši všude. Mám s ní prej dodělat večeři, tak budu muset jít.

Dobře. Mluvila jsem s Ivetou, říkala mi o Denym. Prej jste se v půlce večera ztratili a do pokoje jsi dorazila až ráno. Jenom doufám, že byl hodnej. Nechci ti do toho kecat, ale aspoň půlku peněz by ti měl dát. Na tohle jsou vždycky potřeba dva. Jsem strašně zvědavá, jak to s vámi je, ale teď to teda necháme, když nemůžeš mluvit. Povíš mi to povinně v pondělí ve škole, jo?

Jenom mi řekni, bylo to aspoň dobrý?

Líbil se vám příspěvek? Řekněte o něm přátelům a sdílejte jej! Stačí kliknout na ikonku níže.