11. května 2022

Různé ženy na seznamkách - napsal Martin Tomášek

Ilustrace: Štěpán Lipus
Na následujících řádcích vás chci seznámit s různými typy žen užívajících seznamovací aplikaci a jaké mají přístupy k člověku na vozíku.

To, co mě s odpuštěním sere na seznamkách a ničí mi to optimistický pohled na svět kolem, je, že někoho oslovíte jakkoliv pozdravem, nebo hrubým nástinem toho, co od nich čekáte, a ženy vám neodpoví. Maximálně navštíví profil, a buď mě bez odpovědi zablokují, nebo marně čekám na odpověď, než mi dojde, že žádná nepřijde, což je horší, než když mě dotyčná pošle do prdele... a je jedno, jestli slovy Nemám zájem nebo vulgárně. Hlavní je, že jsem dostal odpověď.

Druhým typem jsou ženy, které odepíšou a po pár řádcích si uvědomí, že bychom mohli být kamarádi, což chápu, ale s pohledu chlapa-panice na vozíku se to lehce řekne, ale těžko udělá. Pak následuje několik dnů mého přesvědčování, které nikam nevede.

Ilustrace: Michaela Sedláčková
Další druh žen je podobný jako předchozí jen s tím rozdílem, že tyhle pošlou po krátkém přemlouvání intimní fotky. O to víc mě překvapilo, že později v tom nechtěly pokračovat. Když jsem se dvou žen ptal, proč tedy posílaly fotky, pokud mě berou jen jako kamaráda, jedna mi neodpověděla nebo zprávu ignorovala, druhá napsala: Nevím. Osobně si myslím, že to je soucit nebo lítost. Možná obojí. To vědí jen ony.

Posledním typem jsou ženy, se kterými to jde, dokud jim neodmítnete finanční pomoc. V tu chvíli u nich naprosto končíte.