31. ledna 2022

SPRÁVNÝ ČAS NA KAMARÁDSKÝ POKEC - napsala Petra Zelenková

„Čau vole! Jak to, že si včera nebyl v hospodě? Jak tě nechtěla pustit? Máš zaracha, jo? Asi moc zlobíš. Jo, ona si k narozeninám přála divočinu, jo? No, koukám, že nejsi moc čerstvej. To ta moje, to je romantická duše, dneska ráno mě vzbudila prohrábnutim mýho číra, pak vůní toastů a měl jsem snídani do postele. A pustila mi k tomu mojí nejoblíbenější písničku Amerika od kapely Lucie.
  „Bydlíme teď v baráku, kterej je hned  za tvojí hospodou. Jsme tam asi měsíc. Že to víš? Hele, ty toho víš nějak moc, ne?! Kde vlastně bydlíš ty? Si děláš prdel!
Jdu reklamovat docela drahý brejle, který si tu nedávno koupila, a dneska z nich má tohle. Sem jí je při tom včera rozlehnul.
OK, tak tam napiš, že byly rozsednutý starou babičkou zákazníka.
Tybláho! Já mám v jedný kapse díru, tu sem si tam propálil cigárem a ona mi jí ještě neměla čas zašít a v druhý kondom, pro případ, že by jí to chytlo někde na výletě.
Si zlatej, díky moc a máš u mě pivo. Čau.“




Zadání: 
Vymyslete si postavu, o které musíte vědět všechno! Postava jde reklamovat brýle. Napište monolog – hovoří jen postava zákazníka (prodavače neslyšíme). Během hovoru se musíme dozvědět:
1/Co má na sobě
2/Kolik je jí let
3/Jaký je její nejlepší kamarád (ka)
4/Kdy měla první či poslední sex
5/Co ráno snídala
6/Kde bydlí