16. dubna 2018

3. kurz psaní pod Králickým Sněžníkem 20.-22 dubna 2018

Všichni příznivci „Psaní podle Lustiga“ jsou srdečně zváni na již třetí kurz tvůrčího psaní v panenské přírodě pod Králickým Sněžníkem, který se bude konat 20.-22 dubna 2018.
Opět budeme pilně psát i chodit na výlety, abychom se nechali inspirovat místními horami pro psaní legend o strážcích lesa, vílách, ale nejen to... Budeme se věnovat i dávným lovcům mamutů, kteří zde žili, a také příběhům o mamutíkovi, který se stal symbolem Dolní Moravy.
Víte, že tu od letoška budou mít třináctimetrového mamuta, v jehož útrobách bude výstava o pravěkých lidech? A na tom všem máme šanci se podílet i my svými příběhy.

Prohlédneme si Stamichmanovu stezku, pro kterou jsme už pověsti psali. Je prima vidět výsledky své práce.
Více zde: http://www.psani-podle-lustiga.cz/2017/05/stamichman-pod-kralickym-sneznikem.html
V horách už možná budou stát i sochy zvířat, o kterých jsme vymýšleli pohádky vloni.
Více zde: http://www.psani-podle-lustiga.cz/search/label/Poh%C3%A1dky

Určitě zbude i čas na odpočinek a zábavu. A také na vyprávění našich egyptoložek o paměťových palácích, do nichž ukládali své myšlenky filozofové dávných vyspělých civilizací.

Přijímám závazné přihlášky. Ubytování zdarma v penzionu Terezka v Dolní Moravě je pro prvních 12 přihlášených účastníků kurzu tvůrčího psaní. Je však třeba obratem zaplatit obvyklé kurzovné.
Víkendový kurz stojí 3000 Kč. (V tuto zbývají dva volné pokoje!!!) Závazné přihlášky zasílejte do obratem na d.emingerova@seznam.cz.
Více informací zde: http://www.danaemingerova.cz/akce.php